15 februarie 2018

Nu mai e

După ce a cucerit topurile muzicale cu hit-ul „Doar pe a ta”, alături de Edward Sanda, și a obținut un succes impresionant cu emoționantul „Nu mă uita”, Ioana Ignat lansează single-ul și videoclipul piesei „Nu mai e”. Sensibilitatea regăsită în „Nu mă uita” este transformată acum de sound-ul pop care te face să o reasculți, provocând dependenta. Versurile au fost scrise de Luisa Luca (Minelli) și Ioana Ignat, iar producătorii sunt Alexandru Antonescu, Cătălin Tamazlicaru, Ionuț Rad și Ioana Ignat.



Ioana își surprinde din nou fanii cu o piesă de dragoste „altfel”, care urmează să fie în curând pe buzele tuturor. Single-ul „Nu mai e” spune povestea unei relații plină de minciuni, în care ea este orbită de dragoste și continuă să creadă „în tot ce înseamnă doi”.

Ioana Ignat declară:

„Nu mai e” vorbește despre încrederea oarbă pe care o pui într-o relație, chiar „dacă nu mai știi ce e adevărat”. Să te încrezi orbește în cineva este o dovadă clară de curaj, iar curajul, uneori, se răsplătește cu dezamăgire. Doar o ființă naivă își poate asuma un asemenea risc, dar, de cele mai multe ori, a crede în cineva nu e o dovadă de naivitate, este ca o sentință continuă la suferință.

Dezamăgirea din spatele versurilor este transpusă în imagini printr-un videoclip filmat în friguroasa Islanda. Regizat de Ionuț Trandafir (Trandafilm), clipul completează starea de singurătate în imagini care îți taie respirația. Simbolistica din spatele acestuia este că fiecare despărțire te îngheață, iar singurătatea te face să te simți mic, ștergând totul în jur, transformând totul în nuanțe triste.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook