6 septembrie 2021

Dacă tu nu ai fi

„Dacă tu nu ai fi” este titlul noului track, a treia colaborare dintre cei doi artiști, Ioana Ignat și Edward Sanda, care apare la trei ani de la „În palma ta” și la patru ani de la „Doar pe a ta”.



Ioana Ignat și Edward Sanda s-au dovedit în două rânduri formula câștigătoare către inimile românilor de pretutindeni. După doua melodii de succes, cu milioane de vizualizari și milioane de stream-uri, primele locuri în toate clasamentele existente, Ioana și Edward au pregătit o nouă surpriza pentru public, mai ales ca au primit sute de mesaje in Social Media despre momentul cand vor lansa o noua piesa impreuna.

Începând de la titlul piesei, „Dacă tu nu ai fi”, până la versurile încărcate de emoția oferită de iubire și de lipsa ei, piesa poate fi considerată și o declarație de dragoste pentru muzică, din partea celor doi artiști, de la pasiune, la nopți pierdute, la inspirația oferită de cerul senin, culminând cu legătura specială dintre artist și operă.

„Dacă tu nu ai fi /Pentru ce aș mai trăi /Dacă te-ai rătăci /Eu pe cine aș mai iubi”.

Iubirea, în orice formă sau în orice context și interpretare, este subiectul principal al melodiei.

Single-ul „Dacă tu nu ai fi” este compus de către Ioana Ignat și Edward Sanda, iar videoclipul piesei este regizat de Kobzzon și a fost filmat la începutul lunii august în București.

În rolurile principale în videoclip joacă cei doi artiști într-o galerie de artă și vorbesc despre o poveste de dragoste dusă la rangul de operă de artă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook