7 ianuarie 2020

Tu nu meriţi

„Tu nu meriţi” este prima piesă lansată de Ioana Ignat în 2020, totodată fiind şi prima artistă care deschide oficial 2020 cu muzică nouă. Melodia a fost compusă integral de către Ioana Ignat şi vine însoţită de un video live-session ce a fost filmat de către Daragiu.Facând retrospectiva anului 2019, putem afirma că a fost unul productiv pentru Ioana Ignat. Frumoasa şi talentata artistă a cucerit topurile muzicale cu hitul „În palma ta”, a doua colaborare cu Edward Sanda şi a lansat cinci melodii, pe lângă numeroasele piese pe care le-a compus în studio şi pe care urmează să le lanseze în 2020.

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani. Un timbru unic, un artist ce îşi compune singur piesele, şi o experienţă completă in aparitiile live. De la primul single, „Mă dezîndrăgostesc”, şi până la piesele recent lansate, „N-am nevoie” (alături de DJ Sava) sau „Muritor”, Ioana Ignat cucereşte instant publicul şi topurile muzicale, ajungând pe primul loc în YouTube Trending, în topurile digitale sau cele ale radiourilor din România.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook