24 mai 2018

De dragul iubirii

„De dragul iubirii”, noul single Ioana Ignat, a fost pe parcursul a 10 zile disponibil pentru descărcare de pe magazinele digitale, iar toții banii obținuți sunt destinați renovării secției de prematuri din cadrul Maternității Polizu din București, din cadrul proiectului „Uncolored”. Acum, Ioana Ignat lansează videoclipul piesei „De dragul iubirii”, un videoclip ca o adevărată poezie vizuală, filmat într-un cadru de poveste. Piesa este compusă de Ioana Ignat și Angeles. Ioana a filmat videoclipul alături de regizorul Ionuț Trandafir (Trandafilm), cel alături de care a lucrat și la anterioarele proiecte.



Împreună colorăm si transformăm lumea în ceva mai bun, acesta este și dictonul dupa care se ghidează și personajul feminin din videoclip, interpretat de către Ioana. Artista învelește în culori și flori toate emoțiile, pentru că arta este cea mai frumoasă manieră de a ne exprima.

Ioana Ignat declară:

De multe ori tu îți dorești ca oamenii să evolueze și să facă lucuri bune pentru ei și pentru cei din jur. Ideea e să înveți să deschizi ochii, să asculți și să acționezi în mod conștient, lăsând deoparte egoul și toate lucrurile acelea care ajung să îți întunece rațiunea și în cele din urmă trăirile.

Ioana Ignat interpretează live noul single, „De dragul iubirii”, în cadrul concertului pe care îl susține pe 25 mai 2018, la Hard Rock Cafe București.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook