15 noiembrie 2017

Nu mă uita

După ce a cucerit topurile muzicale cu hitul „Doar pe a ta”, alături de Edward Sanda, Ioana Ignat lanseaza single-ul și videoclipul “Nu mă uita”. Videoclipul este regizat de către Ionuț Trandafir (Trandafilm) și a fost filmat pe parcursul unei zile în București. Scenariul o aduce într-un rol de femme fatale, o latură pe care Ioana nu a explorat-o până acum, dar pe care o stăpânește foarte bine. Producția piesei este făcută de Rad Ionuț, împreună cu Ioana Ignat.



Versurile cântecului spun:

Aud un glas ce mă trezea cândva de mult
Aud un glas ce nu mai pot acum să-l uit
Aud în cap doar vorbe goale ce m-au frânt
Aud cum sentimentele se sting pe rând

Inima mă-ncearcă, începe să urle
Când noi suntem ca doi copaci fără pădure
Am pierdut iubirea din noi
Şi nu e nicio şansă să dăm timpul înapoi

Nu mă uita
Chiar dacă ai fi cu alta
Pleacă, dar nu mă uita
Ştiu că m-ai iubit cândva

Vreau să aud
Vreau să aud cum îţi pare rău
Vreau să te văd la fel cum am fost şi eu, cum am fost şi eu
Vreau să iubeşti
Vreau să iubeşti aşa cum am iubit şi eu
Să ai şi tu pe cineva în gândul tău, în gândul tău

Ioana Ignat a lansat single-ul și videoclipul „Nu mă uita” în cadrul unui eveniment ce a avut loc luni, 13 noiembrie 2017; un live show inedit, cu 10 instrumentiști pe scenă. În plus, alături de artistă a urcat pe scenă și What’s UP, iar cei doi au cântat hitul „K la meteo”. Prieteni, artiști, oameni din presă au văzut în premieră videoclipul, au urmărit show-ul pregătit de Ioana și au primit la final o scrisoare cu un mesaj special – „Pleacă, dar nu mă uita!”.

Tânăra artistă, Ioana Ignat, a început în forță anul 2017 cu single-ul de debut, „Mă dezîndrăgostesc”, iar ulterior a cucerit topurile muzicale și publicul din România cu hitul „Doar pe a ta”, alături de Edward Sanda, piesă care se află pe primele locuri în topuri de peste 20 de săptămâni. 
 
Ioana Ignat s-a făcut remarcată odată cu emisiunea „Vocea României”, unde s-a clasat în finală, fiind una dintre preferatele publicului. Artista cântă la patru instrumente muzicale: pian, chitară acustică, chitară bass și contrabas.

Între timp, Ioana a compus numeroase piese care urmează să fie lansate de către mulți artiști din România în perioada următoare, dar și următorul single, „Nu mă uita”, pe care l-a compus într-o singură noapte.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook