11 noiembrie 2020

Vina dragostei

După succesul piesei „Te sărut”, prima colaborare semnată de Ioana Ignat și Pavel Stratan, aceștia lansează o nouă piesă împreună, „Vina dragostei”.



Piesa „Vina dragostei” este lansată la doi ani distanță de melodia „Te sărut”, fiind compusă de către Edward Sanda, Ioana Ignat și Pavel Stratan. O adevărată poveste cinematografică, cu imagini inedite și roluri memorabile pentru cei doi artiști, videoclipul este regizat de Kobzzon și a fost filmat după un concept inspirat de celebrele povești ale lui Hans Christian Anderden, cu un touch fantezist modern.

„Vina ei, vina dragostei, dansăm și ne-mbătăm cu amarul ei. Înc-un dans și te las, și te las” este refrenul ce ți se întipărește în minte încă de la prima ascultare.

Cu doua zile înaintea lansării videoclipului, Ioana Ignat și Pavel Stratan și-au surprins fanii cu prezentarea piesei „Vina dragostei” în exclusivitate pe Spotify.

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 3 ani. Un timbru unic, un artist ce își compune singură piesele și o experiență completă în aparițiile live, iar Pavel Stratan, unul dintre cei mai creativi și originali artiști de peste Prut, compune, produce și interpretează de 16 ani.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook