3 septembrie 2018

În palma ta

După ce „Doar pe a ta”, a atins un succes fulminant, single-ul fiind în topul radiourilor și pe buzele tuturor, Ioana Ignat și Edward Sanda lansează „În palma ta”. Noul single este cea mai frumoasă declarație de dragoste pusă pe note de doi artiști care se completează perfect. „În palma ta” este despre alinarea dragostei, despre noi, cei care o căutam neîncetat, iar atunci când apare, odată cu ea, cerul se înseninează.



Ioana Ignat declară:

Această piesă a apărut în urma mesajelor primite de la oamenii care ne iubesc și mă bucur mult că „Doar pe a ta” a creat acest precedent. „În palma ta” a fost scrisă de mine împreună cu Edward Sanda pentru toți cei care cred în dragoste. Consider că într-o lume în care există dezamăgiri și tristețe, muzica ne poate salva, iar această piesă sper să ajungă la toți cei care au nevoie de un refren pentru sentimentele lor.

Edward Sanda adaugă:

Succesul piesei „Doar pe a ta”, lansată alături de Ioana Ignat, a fost o adevărată surpriză pentru mine, mai ales că a fost și melodia cu care eu am debutat. După energia pozitivă și mulțimea de mesaje de încurajare pe care le-am primit din partea celor ce ne ascultă muzica, ne-am decis că trebuie să ducem povestea mai departe. „În palma ta” vine ca o continuare a mesajului transmis în prima piesă și sperăm să vă placă la fel de tare, mai ales că este compusă de noi.

Cântecul este asociat cu declarația de dragoste, iar atunci când iubești, vrei ca cel de lângă tine să simtă, de aceea „cânți” în toate zilele și toate nopțile, până când mesajul ajunge la inimă. Mesajul acestei colaborări cerută de fanii artiștilor ajunge, cu siguranță, pe buzele tuturor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook