29 mai 2017

Doar pe a ta

„Doar pe a ta” este titlul celei mai recente colaborări din muzica românească. Cei doi tineri talentaţi care inteprretează piesa sunt Edward Sanda şi Ioana Ignat. „Doar pe a ta” este o piesă compusă de Sandor Biro, producătorul muzical al hit-ului „Ce are ea”, şi produsă în studiourile Famous Production.



Dacă pentru Edward piesa „Doar pe a ta” este single-ul de debut, Ioana Ignat a lansat la începutul anului o piesă în colaborare cu Damian Drăghici şi single-ul „Mă dezîndrăgostesc„, iar recent prima ei piesă cu versuri în limba engleză, „Beauty in the Beast„.

Edward Sanda declară:

Mă bucur enorm că fac parte din gașca Famous Production și le mulțumesc pentru încredere și pentru această piesă care mi se potrivește perfect. Sper că mulți oameni se vor regăsi în mesajul ei.

Ioana Ignat adaugă:

În momentul în care am auzit piesa, am ştiut că se va potrivi perfect cu vocea mea. Este plină de emoţie şi îţi aduce bună dispoziţie instant. Aşa că am mers, am înregistrat piesa şi asta a fost. Iar filmările clipului au completat perfect energia piesei.

Clipul piesei, realizat de Trandafilm, aduce în prim plan exuberanţa tinereţii şi bună-dispoziţie. Imaginile au fost filmate în ţinutul Mocăniţei şi la Castelul de Lut din Valea Zânelor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook