13 februarie 2018

Aş putea

Tânăr, carismatic și ambițios, Andrei Bănuță este pregătit să demonstreze că are atributele necesare pentru a-și găsi locul în muzica românească. Artistul lansează primul single din carieră – „Aș putea”. Piesa a fost compusă în studioul Famous Production, de către Șandor Biro, iar videoclipul a fost regizat de către Alex Ceaușu și filmat la malul Mării Negre, la începutul lui 2018.Andrei Bănuță declară:

Sunt un puști, dintr-un orașel mic de la malul mării. Încă de la 5 ani, mi-am descoperit vocația, am început să studiez muzica, din ce în ce mai mult, pentru ca astăzi, adolescentul de 19 ani care am devenit, între timp, să poată să-și implineasca visul! „Aș putea” vine ca primul meu semnal caătre public, către voi, cei care îmi veți asculta și aprecia munca!

Andrei adaugă:

Am încercat să găsesc o piesă în care să mă regăsesc și ca mesajul ei să reprezinte o situație pe care am trăit-o! Sub îndrumarea domnului Alexandru Mihai și a lui Șandor Biro, am reușit să aduc astăzi în fața voastră, piesa „Aș putea”, o piesă creată și interpretată sincer!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

One thought on "Aş putea"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook