2 aprilie 2020

Doi străini

Dacă la începutul anului 2020 Andreea Olaru punea „sare pe rană”, acum artista vorbește despre „doi străini” a căror povestea a rămas doar în ramă. Andreea Olaru lansează piesa „Doi străini”, compusă de către Edward Sanda, în studioul Famous Production.



Andreea și-a descoperit pasiunea pentru muzică la o vârstă fragedă, dar nu a fost îndrumată spre a urma cursuri de specialitate, devenind absolventă a Facultății de Drept. Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezența de la Vocea României. După primul ei single – „Oare o să-ți amintești”, în colaborare cu Robert Toma, sigur vă amintiți de ea.

Al doilea single lansat de Andreea a fost „Demonul meu”, care a fost prezentat în două versiuni, cu versuri în limba română și cu versuri în limba engleză.

La începutul anului 2019, Andreea a lansat „Sun-o pe ea”, iar pentru toate nopţile de vară, la finalul verii, Andreea a lansat melodia „Călători”. În 2020, Andreea lucrează intens la următoarele melodii pe care le lansează, fiind implicată în partea de compoziție.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook