22 iunie 2018

Demonul meu

Andreea Olaru, o prezență greu de trecut cu vederea în industria muzicală, o artistă talentată și un timbru de o senzualitate aparte, ne duce într-o călătorie magică în locul în care sound-ul ei se potrivește cu peisajele care îți taie respirația în noua sa piesă „Demonul meu”. Ca și în cazul primei piese, „Oare o să-ți amintești?”, și de aceasta dată Andreeea Olaru a colaborat pe partea de compoziție cu Robert Toma, însă acum alături de Marius Mirică și Andy Ghișoiu.



Într-un landscape de poveste, în locul în care munții cei falnici ai României se întâlnesc cu râurile reci, Andreea Olaru a filmat videoclipul noului single timp de trei zile, iar din echipa de filmare au făcut parte Lucian Craiu și Todica Lorin. Pentru a oferi mai multă putere și însemnătate locurilor în care a filmat, locuri regești, zona Bâlea Lac și pe Transfăgărășan, Andreea a îmbrăcat o rochie roșie care dă dramatism întregului peisaj.

„Demonul meu” este al doilea track lansat de către artistă, după succesul pe care l-a avut cu primul single, „Oare o să-ți amintești?”, featuring Robert Toma.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook