13 martie 2019

Sun-o pe ea

Andreea Olaru lansează un „mesaj vocal” sensibil, care are toate ingredientele pentru a ajunge în inimile tuturor – „Sun-o pe ea”. Piesa este scrisă de Sandor Biro, împreună cu Andreea Olaru, în studioul Famous Production.Noul single spune o altfel de poveste de iubire, un triunghi al dragostei în care el și ea încă se mai iubesc. În dragoste, tot ce vrei să simți este fericire, dar aceasta nu vine mereu cu soare. Aduce uneori cu ea o ploaie caldă care te face să tremuri atunci când dispare.

Cum spun și versurile piesei, „dragostea vine cu un suflet care a fost odată abandonat”, iar asta te face să te pierzi. În videoclipul regizat de Kobzzon, Andreea își varsă supărarea în vicii, metamorfozând durerea pe care cineva poate să o aibă atunci când suferă în dragoste.

Andreea Olaru mărturisește:

„Sun-o pe ea” este o piesă de suflet. Mi-am dorit ca prin ea să transmit sentimentele acelei femei care a iubit și a iertat. Este depre acea femeie care a așteptat o schimbare din partea celui pe care îl iubește dar, din păcate, acesta a continuat să-și „irosească bătăile inimii” pe inimi străine. Sunt foarte fericită că am colaborat cu Șandor, un om extrem de talentat, care are o sensibilitate aparte și cu siguranță vom colabora și pe viitor.

Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezența de la Vocea României. După primul ei single – „Oare o să-ți amintești”, în colaborare cu Robert Toma, a urmat al doilea single lansat de Andreea a fost „Demonul meu”, prezentat în două versiuni, cu versuri în limba română și cu versuri în limba engleză.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook