22 ianuarie 2020

Sare pe rană

Andreea Olaru își plânge durerea în videoclipul celei mai recente piese, „Sare pe rană”. Piesa este compusă de către Mario Stoica, Edward Sanda, Jo și Radu Marian Claudiu, iar videoclipul a fost regizat de Kobzzon. În videoclip, Andreea poartă o ținută neagră, sexy, din dantelă, semnată Antonia Nae, în care a filmat pe parcursul unei zile, la temperaturi scăzute.



Frumoasa artistă a filmat videoclipul piesei „Sare pe rană” fiind înconjurată de 30 de kilograme de sare, iar unul dintre cadre a fost filmat pe o platformă din sticlă, ridicată la 2 metri, într-un decor construit de la zero.

Andreea Olaru a apărut în lumina reflectoarelor odată cu prezența de la Vocea României. Primul ei single a fost „Oare o să-ți amintești”, în colaborare cu Robert Toma. Al doilea single lansat de Andreea a fost „Demonul meu”, care a fost prezentat în două versiuni, cu versuri în limba română și cu versuri în limba engleză. La începutul anului 2019, Andreea a lansat „Sun-o pe ea”, iar pentru toate nopţile de vară, la finalul verii, Andreea a lansat melodia „Călători”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook