7 iulie 2021

Don’t Let Me Fall In

Andreea Olaru revine cu un nou proiect intitulat Y.A.L. („You Are Love”) și lansează prima piesă din cadrul acestuia, „Don’t Let Me Fall In”.



Spre deosebire de piesele pop cu care ne-a obișnuit Andreea Olaru, „Don’t Let Me Fall In” este o piesă deep-house în limba engleză, compusă de Andreea Olaru și Mark Azekko, care s-a ocupat și de producție. Versurile melodiei au fost scrise de Devon Mozer, Miruna Pinzaru și Andreea Olaru.

Când a fost întrebată de trecerea bruscă de la pop la deep-house, artista a spus:

Ideea proiectului o am de doi ani, însă nu am avut curajul necesar să mă desprind de zona muzicală în care mi-am început cariera, mai exact pop-ul. Nu mă mai regăseam acolo și îmi doream de mult o schimbare. Am ales deep house-ul cu influențe orientale, pentru că simt că acest stil mă reprezintă cel mai bine. Mă conectează cu o profunzime a mea ca artist, pe care nu am arătat-o lumii până acum.

Videoclipul, regizat de Bogdan Daragiu, se focusează pe Andreea Olaru, care este surprinsă în mai multe cadre minimaliste. Clip-ul subliniază feminitate și starea de interiorizare cauzată de precauția de a nu te îndrăgosti dacă sentimentele nu îți sunt împărtășite, așa cum cântă și Andreea Olaru: „You made me feel so high, but I kept on falling/ I don’t know what I’m chasing / I don’t know what I’m facing / But you were on my mind and that’s why I fell for you…/ Don’t let me fall in”.

În videoclip, Andreea Olaru apare însoțită și de 3 dansatoare.

Referitor la proiect, Andreea Olaru a declarat:

Y.A.L. înseamnă „You are love”. De ce „You are love”? Pentru că simt și cred că din asta m-a creat Dumnezeu. La fel ca pe fiecare din noi. Fiecare om este creat din iubirea Lui. Mă simt un om iubit de Univers și doresc ca într-o zi toți oamenii să se simtă așa.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook