27 august 2020

O rană

Lora s-a întors din Bali și nu a revenit cu mâna goală. A adus publicului în dar o mica parte din frumoasa și revelatoarea experiența petrecută acolo timp de patru luni și jumătate prin videoclipul piesei „O rană”.



Melodia „O rană” este produsă în studioul Nomad Music și a fost compusă de către Lora, alături de Diana Sturza, Cătălin Tamazlicaru, Dediu Răzvan, Alex Antonescu și Petre Cătălin.

Lora mărturisește:

Ai fost vreodată acuzat/ă de ceva ce n-ai făcut? Au fost vreodată gesturile, faptele sau vorbele tale înțelese greșit? Și dacă peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit, ne trezim cu răni greu de vindecat. Dar vindecarea are nevoie de timp. E un proces în care trebuie să crezi. „O rană” va spune o poveste și îmi doresc să fii acolo să o asculți și să o dai mai departe.

Videoclipul piesei „O rană” este filmat în minunatul tărâm, Bali, și a fost realizat după un scenariu scris de Lora, de către o echipă adunată special de către artista și formată din turiști aflați în vacanță acolo, nevoiți să rămână la fel de mult timp în Indonezia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook