4 noiembrie 2020

Dacă dragostea

Au fost ca niciodată doi copii ce-aveau acelaşi vis… aşa începe poezia tulburătoare lansată la început de noiembrie de către Lora, „Dacă dragostea”, o baladă inspirată din poveşti reale de dragoste, despre durere şi vindecare. Lora, una dintre artistele din România care pot transmite prin imagini şi interpretare emoţii nemărginite, interpretează una dintre cele mai emoţionante piese ale sfârşitului de an 2020.Lora declară:

Lecția iertării în iubire este, poate, cea mai grea dintre toate. Nu este doar despre a-l ierta pe cel care ţi-a greşit iremediabil pe scara dreptății tale, ci de a te ierta și pe tine și a învăța din asta. În povestea acestui cântec, transpusă atât de frumos în imagini de Kobzzon, avem drama iubiţilor care au pus orgoliul lor mai presus decât iubirea. În loc să se ierte și să-și mai dea o șansă, au ales să se despartă. Ce sens are dreptatea ta când inima plânge?

De o profunzime care răscoleşte, versurile şi interpretarea Lorei nu lasă ascultătorii inerți şi vor trezi sentimente puternice. Melodia „Dacă dragostea” vorbeşte despre amintirile care transced timpul, iar fiecare atom al propriei fiinţe începe să vibreze.

Piesa „Dacă dragostea” este compusă de Adda, Alex Cotoi și George Idriceanu, iar versurile sunt scrise de către Adda, Bianca Lobda şi Diana Ghita, şi beneficiaza de un videoclip filmat de catre Kobzzon, pornind de la un scenariu marca Lora.

Lora a îmbrăcat două rochii de mireasă pentru filmările videoclipului, una neagră şi una albă, cu un styling realizat de către Eniko Szanto. Conceptul îi aparţine tot artistei, care a mai prezentat dualitatea alb-negru şi în alte proiecte pe care le-a lansat, precum videoclipul piesei „Soare negru” sau albumul „Despre demoni şi iertare”.

La începutul anului 2020, înainte de a călători in Bali, Lora a lansat single-ul și videoclipul „Sentimentul”, iar din călătoria în Asia a venit însoţită de videoclipul piesei „O rană”, lansat la sfârșitul lunii august 2020.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook