27 octombrie 2017

Rămas bun

Lora, una dintre cele mai bune voci feminine din România, a lansat „Rămas bun”, o piesă de dragoste ce transmite un mesaj puternic de durere şi regret în apropierea despărţirii. Muzica şi versurile piesei „Rămas bun” au fost scrise de Lora împreună cu băieţii de la DOMG (Dorian Oswin şi Mihai Gruia), Mellina, Şerban Cazan, Sergiu Ferat şi Alexandru Stângaciu, iar de producţia piesei s-a ocupat echipa de la Hahaha Production.



Odată cu lansarea anterioarelor două piese, „Valul” şi „Lume”, artista a decis să transmită prin intermediul muzicii mesaje care au legătură cu societatea zilelor noastre, cu momentele grele prin care trecem şi să evidenţieze influenţa pe care acestea le au asupra noastră.

Lora spune:

Sunt îndrăgostită iremediabil de această piesă. „Ramas bun” spune povestea femeii care simte că sfârşitul relaţiei se apropie, care se opune despărţirii şi decide să mai dea o şansă iubirii. Mă regăsesc în poveste şi vreau să le mulţumesc lui Dorian şi Mihai (DOMG) că m-au ales pe mine pentru această piesă. Am colaborat împreună pe partea de compoziţie pentru a-mi putea asuma cât mai bine mesajul şi sentimentele pe care vreau să le transmit prin intermediul acestui nou single.

În videoclipul piesei „Rămas bun”, Lora a ales împreună cu Bruce o coregrafie sensibilă, prin intermediul căreia reuşeşte să transmită sentimentele de dragoste, teamă şi regret. Povestea celor doi îndrăgostiţi aflaţi în pragul despărţirii este pusă în scenă de regizorul Florin Boţea, cu care Lora a colaborat şi la alte videoclipuri lansate.

Lora adăugă:

Şi de această dată, videoclipul este în regia bunului meu prieten Florin Boţea. Clipul este o metaforă frumoasă a momentelor de cumpănă a unei relaţii. Ajutaţi de cadrele din videoclip ne dorim să transmitem cât mai bine starea acestei piese. Mulţumesc Bruce, pentru că eşti superb şi talentat. Mulţumesc Sergiu Ferat pentru că mi l-ai adus la înregistrări pe tatăl tău, un violonist extraordinar, casei mele de discuri, şi tuturor celor ce fac parte din echipa mea, care mă susţin şi îmi dau încredere să fac muzică în continuare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook