8 iunie 2017

Valul

Lora lansează „Valul”, un proiect extrem de ambiţios, o piesă cu un mesaj puternic şi un videoclip poveste cinematografică, ce completează perfect atmosfera single-ului. Iura Luncasşu, regizorul clipului, transpune stările personajului principal, supus legii dualităţii, divizat între alb şi negru, zi şi noapte, yin şi yang.Lora a transmis un mesaj fanilor:

Am scris această piesă acum 1 an, într-o tabără de muzică, împreună cu băieţii de la Fly Records. Este o piesă ce descrie foarte bine mentalitatea mea într-o situaţie pe care am trăit-o şi pe care am perceput-o ca pe un circ. A ajuns în această formă finală cu contribuţia băieţilor de la Fly Records şi a lui Şerban Cazan de la HaHaHa Production. Mi-am dat seama că eu trebuie să cânt această piesă şi sunt recunoscătoare că am lucrat cu oameni atât de talentaţi pentru acest single. Îi mulţumesc, în primul rând, regizorului Iura Luncaşu pentru că a spus „Da” propunerii mele de a colabora la acest clip plin de nuanţe şi metafore, tuturor oamenilor implicaţi, începând cu echipa Circului Globus şi continuând cu prietenii, fanii şi echipa de producţie; toţi au rezistat eroic timp de 22 de ore cât a durat filmarea. Sper să ajungă repede la inimile voastre şi să vă dea acea doză de „haz de necaz”, atât de importantă în ziua de azi. Mereu a voastră, Lora.

În videoclipul piesei „Valul”, circul simbolizează o societate aflată pe marginea prăpastiei, luată de val, în care dresura de oameni a luat locul spectacolelor comice.

Lora, în dublu rol, intră în arenă şi face faţă cu mândrie şi curaj maliţiozităţii spectatorilor, clovnilor şi dresorului, ce încearcă să o transforme într-un personaj uniform, monoton şi previzibil.

Cu mentalitate de învingător, intră în scenă personalitatea puternică şi curajoasă a Lorei, ce ne surprinde într-un mod spectaculos, interpretând un rol magistral, înfruntând distopia din jurul ei. Momentul în care pune stăpânire pe ring şi salvează jumătatea candidă şi inocentă a personalităţii sale reprezintă punctul culminant al videoclipului.

Finalul le readuce pe cele două eroine împreună, circul se sfârşeşte, cele două personalităţi se reunesc se transformă şi evoluează într-un singur rol.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook