11 iulie 2016

Asha

Lora lansează single-ul „Asha”. Conceptul videoclipului este despre o fată care fuge de trecut şi se loveşte de un viitor pe care nu îl acceptă. Ea luptă pentru a rămâne ancorată în prezent, însă nici aici, pe drumul ei îngust, nu are loc pentru nimeni.Lora declară:

Vin cu un sound nou, îndrăzneţ şi torid. Vara asta vreau să dansăm împreună „Asha”. Beat-urile tropicale ale piesei m-au cucerit de la prima ascultare şi imediat mi-am dat seama că acesta trebuie să fie următorul meu single. De la primele acorduri mi-am dat seama că videoclipul trebuie să fie extrem de dinamic. Un duel coregrafic între masculin şi feminin, între bine şi rău, între yin şi yang, în care eroina noastră câştiga. O poveste de dragoste între trecut, prezent şi viitor. Bruce şi Istvan, cei doi dansatori pe care îi cunoaşteţi de la „Românii au talent” au creat dansul din clip, iar rezultatul a întrecut toate aşteptările. Cele 26 de ore de filmare au trecut într-o clipă. „Asha” ne distrăm vara aceasta!

Asha

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook