4 mai 2018

Cinci

Lora lansează single-ul „Cinci” – o piesă „statement” despre momentele în care limbajul nonverbal evidențiază sentimentele mai mult decât am putea exprima prin cuvinte.



Theea Miculescu este compozitorul piesei, iar colaborarea dintre Lora și Theea nu este la început; cele două au mai lucrat și pentru hituri precum „Ne împotrivim”, „Arde”,  sau „Asha”. La partea de producție muzicală, Lora a lucrat cu Mădălin Roșioru.

Lora declară:

Oprește-te 3 minute și amintește-ți de fluturii ăia din stomac, de primul sărut, de zilele când lumea era a noastră și nu aveam nicio grijă. Eram cei mai bogați din lume. Milionari în sentimente.

 
„Cinci” este o piesă solară, pozitivă, care te conduce într-un univers în care vrei să locuiești, este acea clipă de care nu te mai saturi, iar clipul, regizat de Ionuț Trandafir, surprinde exact aceste stări.
 
Single-ul „Cinci” a fost lansat în exclusivitate pe Spotify cu 24 de ore înaintea de publicarea sa pe toate platformele de streaming și download, fiind și prima artistă din România care face premiera unei piese pe renumita platformă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook