21 septembrie 2017

Lume

Lora lansează piesa “Lume”, împreună cu Sergiu Ferat, ce scoate în evidenţă o latură a societăţii despre care puţini au curajul să vorbească şi anume, diferenţa dintre esenţă şi aparenţă. Piesa „Lume” este compusă de către Lora, alături de Vlad Popescu, Şerban Cazan, Florin Boka şi Sergiu Ferat. Videoclipul a fost filmat într-o locaţie elegantă din Bucureşti, Palace Casino/Casa Vernescu, în regia lui Florin G. Boţea (Rival Film România).



Lora declară:

Istoria piesei a început cu 13 ani în urmă, atunci când am scris prima strofă. Apoi, într-o seară, când eram la studioul HaHaHa Production, Sergiu cânta la chitară şi am început să fredonez strofa piesei „Lume” care instant i-a atras atenţia lui Sergiu. Dintr-o dată am început să cânt refrenul ca şi cum l-aş fi ştiut dintotdeauna. Vlad Popescu a început producţia piesei, iar Şerban Cazan a compus la clape acel acordeon ce dă un touch aparte piesei… and magic happened. Mă bucur nespus că am lansat aceast single alături de Sergiu. Suntem foarte buni prieteni şi este unul dintre cei mai talentaţi artişti pe care îi cunosc.

Odată cu lansarea single-ului anterior, „Valul”, Lora a abordat un alt look, dar şi noi stiluri muzicale. Artista a descis să transmită mesaje care au legătură cu societatea zilelor noastre şi să evedenţieze influenţa pe care aceasta o poate avea asupra noastră.

În clipul single-ului „Lume”, Lora îşi expune atât latura sensibilă şi elegantă, cât şi cea curajoasă şi puternică, marcând astfel trecerea de la ce se vede în exterior, la ce se întâmplă în interior. Videoclipul este o alegorie a societăţii din zilele noastre şi ne prezintă o licitaţie în cadrul căreia oamenii se lupta să obţină lucruri pe care le consideră valoroase, dar care de fapt sunt lipsite de conţinut.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook