7 aprilie 2017

Interzis

Peter Pop lansează un nou single, „Interzis”, pentru care a filmat şi un videoclip cu o poveste cinematografică plină de pasiune şi lucruri interzise.Ca în cazul anteriorului videoclip, „Umbre”, şi de această dată Peter Pop a colaborat cu o echipă de producţie din Republica Moldova, iar regizorul este Octavian Mălai (Kobzzon). Cât despre single-ul „Interzis”, Peter a lucrat în studioul Mattman Music, alături de Matteo, Răzvan Mihăilă, Theea Miculescu şi Mirela Ursache.

Peter Pop declară:

Am filmat cu doi poliţişti din Republica Moldova şi nu au lipsit cătuşele şi pistoalele. Am trăit experienţa unui deţinut, pe care nu aş vrea să o trăiesc niciodată în viaţa reală.

Piesa „Interzis” este lansată la doi ani de când Peter Pop a lansat hitul „Singuri în doi”, alături de Lora, piesa care s-a poziţionat pe primele locuri în topurile muzicale. Între timp, Peter Pop a lansat single-ul şi videoclipul „Umbre”, dar şi o piesă în colaborare cu Speak & Shift.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook