19 iunie 2017

Lucruri mici

Pentru nopţile lungi de vară, pentru dimineţile alături de persoana iubită, pentru zâmbete, pentru toate lucrurile mici care înseamnă iubire, Peter Pop lansează o piesă ce evidenţiază tocmai acele aspecte, pe cât de simple, pe atât de profunde care ne aduc ca un bumerang lângă persoana iubită.



Single-ul “Lucruri mici” este compus de către Theea Miculescu şi produs de Rad Ionuţ. Videoclipul a fost filmat într-o locaţie din Bucureşti, într-o seară de mai, în timpul unui apus superb şi este regizat de Cristian Andrei.

Peter Pop spune:

Iubirea nu înseamnă neapărat acele declaraţii spectaculoase, nu înseamnă cadouri scumpe şi, poate, lipsite de personalitate, nu înseamnă să ne forţăm să demonstrăm iubirea. Iubirea constă în acele lucruri care, la prima vedere par lipsite de importanţă, dar care, în fond, sunt esenţa – zâmbetul dintr-un anumit context, o cămaşă aruncată la întâmplare, cafeaua de dimineaţă, stângăciile pentru care îţi vine să o iei în braţe… toate astea sunt lucruri mici, dar care te fac să te îndrăgosteşti în fiecare zi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook