21 aprilie 2021

Ultimul anunț

Rămâi aici, până la sfârșit, până la ultimul anunț, pentru că Vunk și Ioana Ignat au pregătit o colaborare de savurat cap-coadă fără a pune pauză, ci mai degrabă dându-i replay, și anume melodia „Ultimul anunț”.



Cât de mult ești dispus/ă să rămâi lângă persoană pe care o iubești, mai ales în momentul în care această renunţă la iubirea voastră? Care poate fi „Ultimul anunț”, vestea care schimbă lucrurile și te da peste cap complet?

Piesa „Ultimul anunț” vorbește despre motivație, iubire, chiar și despre compromisuri sau a rămâne lângă persoana iubită indiferent de pragurile și greutățile pe care le întâmpinaţi. Mai presus de atât, „Ultimul anunț” relatează cu exactitate stările interioare, durerea provocată de acel ultim anunț, frica în fața unui viitor fără persoana iubită, dar și conștientizarea acestei situații… chinuitoare.

Melodia este compusă de către Cornel Ilie și Gabriel Maga, membrii trupei Vunk. Videoclipul este regizat de către San, pe un concept și scenariu realizate de către Cornel Ilie.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook