29 august 2016

#Interzis

Mircea Eremia lansează în colaborare cu Bianca Tudorache cel mai nou single, „#Interzis”. Proaspăt student, Mircea, s-a întors în studioul Mango Records pentru a-şi surprinde fanii cu un nou hit.



„#Interzis” spune povestea sensibilă a unui cuplu proaspăt despărţit, iar vocile celor doi te emoţionează şi aduc mai aproape de sufletul tău melodia.

Mircea Eremia a mărturisirit:

Bianca este o fată foarte talentată, pe care am auzit-o în nenumărate rânduri la studio. Trebuie să recunosc că vocea ei m-a impresionat şi mi-a plăcut foarte mult ideea că ea să fie vocea feminină de pe „#Interzis”!

Pentru Bianca, colaborarea cu Mircea este una de bun augur, pentru că ea este decisă să cucerească piaţa muzicală românească.

Bianca Tudorache a spus:

Piesa este una romantică, cu un feeling puternic şi cred că mulţi dintre ascultători se vor regăsi în versurile şi în vibe-ul pe care aceasta îl transmite.

„#Interzis” este o piesă de dragoste, cu iz de vară, care stârneşte fiori de emoţie, creată în sudiourile Mango Music de către echipa DOMG. După ore susţinute în studio, Mircea Eremia aşteaptă acum reacţia fanilor.

Mircea Eremia adaugă:

Melodia „#Interzis” este compusă alături de colegii şi prietenii mei de la Mango Music. Piesa m-a cucerit de la prima audiţie. Am muncit cu toţii multe ore în studio pentru această piesă, şi sunt sigur că va stârni valuri de emoţii.

Despre videoclip, cu o poveste aparte, Mircea Eremia povesteşte:

Mi-am dorit un clip de stare, care narează o poveste cu care poate rezona fiecare dintre noi. Filmările s-au desfăşurat pe timpul zilei, cu cadre care surprind în totalitate emoţiile prin care trecem atunci când iubim, când încercam să obtinuem ceea ce este… interzis.

interzis

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook