13 septembrie 2016

Rujul meu

Alina Eremia a decis să coloreze toamna aceasta cu noul ei single „Rujul meu”. Piesa este un amestec de pop şi funk şi a fost compusă în studioul #LiTEMusic de Liviu Teodorescu şi Robert Toma. Clipul este produs de Bogdan Daragiu şi a fost inspirat din curentul pop art.Artista declară:

După single-ul „De ce ne îndrăgostim”, m-am gândit să vă colorez puţin playlistul. Astfel, „Rujul meu” vorbeşte despre puterea seducţiei, despre armă secretă a femeilor, rujul, cu ajutorul căruia atragem toate privirile.

În ceea ce priveşte piesa, Alina Eremia spune:

„Rujul meu” este o piesă de atitudine compusă de vechiul meu coleg Liviu Teodorescu şi de Robert Toma. Sper că toate fetele să rezoneze cu mesajul piesei şi să se molipsească de energie pozitivă! Nu uitaţi, încrederea este cel mai de preţ accesoriu.

Alina mai are o surpriză pentru fanii ei. În această toamnă artistă reintră în rolul de jurat din cadrul emisiunii Next Star de la Antena1.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook