15 aprilie 2021

Muzele

Liviu Teodorescu și Manuel Riva și-au unit forțele și au lansat o piesă super fresh, intitulată „Muzele”. Acest single este prima piesă în limba română lansată de Manuel Riva, care a mai colaborat cu artiști consacrați precum Alexandra Stan, Linsday Lohan, Kelli-Leigh, Misha Miller & Eneli.



Textul a fost scris de Liviu Teodorescu, iar piesa a fost compusă de Liviu Teodorescu împreună cu Manuel Riva. Pe copertă apar chiar muzele din viața celor doi, logodnica lui Liviu Teodorescu, Iulia, și soția lui Manuel Riva, Ella. Melodia are un vibe dance pop catchy, iar beat-urile invită lumea pe ringul de dans.

Liviu a declarat:

Piesa e făcută în 2 ore, a fost un moment de inspirație maximă, în studio, cu Manuel Riva. Clipul este realizat de NGM și s-a muncit enorm la el. Cred că este cel mai bun produs al meu din ultima vreme și le mulțumesc tuturor pentru implicare.

Manuel Riva a spus referitor la colaborarea cu Liviu:

A fost o plăcere să lucrez cu Liviu. Din primul moment, totul a decurs extraordinar de natural și consider că acest lucru se poate observa din cum a ieșit piesa. Abia aștept să împărtășim cu toată lumea și videoclipul.

Videoclipul piesei a fost filmat în București și a fost regizat de către echipa NGM Creative. Clip-ul are un vibe de anii ’80 și poate fi descris că un film de acțiune de scurt metraj. Intriga poveștii este de natură psihologică, gravitând în jurul personajului interpretat de modelul Elena Maria Popescu. La realizarea scenelor de luptă au participat cascadori profesioniști, iar finalul clip-ului este deschis, lăsând loc publicului de interpretare.

Piesa s-a bucurat de succes în clasamentele radio și a stabilit un record, ajungând pe locul 1 în topul radio din România, în câteva ore de când a fost lansată pe platformele de streaming, cu cele mai multe difuzări.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook