9 iulie 2021

Come Into My World

Alexandra Stan ne surprinde cu o nouă piesă în engleză, „Come Into My World”, de data aceasta, în colaborare cu faimoasele surori DJ din Australia, Nervo. O piesă dance ideală pentru a da startul petrecerilor de vară cu ritmul ei fresh si vibe-ul de anii ’80, care te invită fără doar și poate pe ringul de dans.



Piesa a fost scrisă de Liv și Mim, surorile Nervo, care au compus muzica alături de celebrul DJ și producător olandez-turc, Ummet Ozcan. Mix-ul și master-ul cântecului au fost relizate de Manuel Riva, care a mai colaborat în trecut cu Alexandra Stan pentru piesa „Miami”.

În piesă, Alexandra Stan cântă despre o „invitație” în lumea ei, mai precis despre o invitație de a da o șansă unei povești de iubire să se materializeze, chiar dacă succesul nu este garantat.

Videoclipul, plin de culoare și moțiune, realizat de BMABID, regizat Raluca Netca și cu Alex Chițu ca DoP, le are pe Alexandra Stan si surorile Nervo în prim plan. Alexandra apare însoțită și de un grup de dansatori pe parcursul clipului. Debutând cu un „prezentator” care le introduce pe artiste, videoclipul se mulează ca o mănușă pe vibe-ul piesei și transmite publicului nostalgia anilor ’80.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook