28 aprilie 2022

Rainbows

Alexandra Stan lansează al cincilea album din carieră, „Rainbows”, alături de Universal Music România și este primul artist român care colaborează cu un influencer virtual, Ana Tobor, pentru a lansa o melodie.

Noul material discografic include piese deja cunoscute precum „Come Into My World” (feat. Nervo), „Tokyo” și „Obsesii”, dar și melodii noi ca „Lie” (inspirată de marea cântăreaţă Maria Lătăreţu), „It’s My Life” sau „Kame Ha” (alături de Ana Tobor, primul influencer virtual din România).

Alexandra Stan a declarat:

Am aşteptat atât de mult lansarea acestui album! Şi mă bucur că în sfârşit e aici, îl puteţi asculta şi voi! Am muncit mult la „Rainbows”, mi-am pus sufletul în versuri, am scris, am compus, am stat multe ore în studio, dar a meritat totul. Albumul vă trece prin multe stări, aşa cum mi s-a întâmplat şi mie. De fapt, de asta se numeşte „Rainbows”. Un amalgam de trăiri, de sentimente frumoase, încărcate de emoție. O să ascultaţi piese pop, dar şi balade, o să dansaţi, dar o să intraţi şi într-o stare de melancolie. Sper să vă placă, în „Rainbows” este despre MINE, despre TINE, despre NOI toţi şi trăirile noastre.

O colecție de 15 cântece, fiecare piesă prezentând o latură diferită a Alexandrei Stan, titlul „Rainbows” nu doar că este o metaforă pentru melodii, cât şi pentru artistă, arătând și diversele atitudini ale Alexandrei – jucăuşă, îndrăzneaţă, extravagantă, misterioasă sau doar girl next door.

Materialul este un caleidoscop de ritmuri, teme, mesaje și abordări când vine vorba de videoclipuri muzicale. Având în vedere versatilitatea acestui album, există cel puțin o melodie potrivită pentru fiecare dispoziție și gust personal.

Fiecare melodie dezvăluie un nou unghi al acestui album cu mai multe fațete, a creat și mai multă așteptare pentru fanii Alexandrei, până când aceștia vor putea obține o imagine completă a „curcubeului” ei plin de culori. De la dans și cântând cu sufletul la gură pe single-uri precum „Come Into My World”, o colaborare cu duo-ul de surori DJ de renume mondial, Nervo, „Tikari”, „I Think I Love It” și „Aleasa”, până la sentimentul de nostalgie și sinceritate, precum „Tokyo”, „Cherry Lips”, „Bad at Hating You” și „Lie”, acest album promite a fi cea mai autentică și distinctivă înregistrare pentru Alexandra Stan de până acum.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook