26 februarie 2021

Aleasă

Alexandra Stan lansează un nou single în limba română, „Aleasă”, la un an distanță de hitul „Obsesii”, melodie care se regăsește în continuare în topul celor mai difuzate piese din România.



Piesa „Aleasă” este compusă de către Alex Pelin, tot el fiind și compozitorul hitului „Obsesii”. Alex Pelin a lucrat la melodia „Aleasă” alături de Viki Red. Pentru a ilustra vibe-ul și sound-ul disco al melodiei, Alexandra a colaborat cu Criss Blaziny pentru videoclip, care aduce în imagini foarte multe efecte psihedelice, lumini și culori care se pot corela ușor cu numeroase emoții, izvorâte din dragoste.

„Aleasă” marchează și un nou început pentru Alexandra Stan, care începe, în totalitate, colaborarea cu Universal Music Romania & MediaPro Music, pe partea de management, alături de Alex Tomulescu, care se ocupă și de partea de booking & concerte.

Alexandra este #aleasă de milioane de oameni din lume ca fiind idolul lor. Drept dovadă stau cifrele din social media, iar Alexandra cucerește publicul prin naturalețe și creativitate. Artista, originară din Constanța, România, a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului. Un exemplu recent este hitul „Mr. Saxobeat” care a atins pragul de 200.000.000 de ascultări pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. În același timp, canalul de YouTube al artistei a depășit 1 milion de abonați.

În plus, Alexandra cucerește publicul şi prin melodiile lansate, dar şi prin videoclipurile pline de metafore. Recent, Alexandra, care este și cea mai mare promotoare a muzicii dance, a colaborat cu Nosfe, Sak Noel și Loz Țios pentru melodia „Tembleque”, iar pentru prima parte a anului 2021 mai pregătește multe melodii, atât în limba română, cât și în limba engleză.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook