6 mai 2022

Insecure

Alex Parker, DJ-ul și producătorul român de top, face echipă cu artista, Milan Gavris, pentru „Insecure”, o melodie pop rock alternativă, cu un vibe pozitiv.



„Insecure” este a doua sa piesă de pe următorul EP, care este lansat în această vară și vine după succesul piesei „All This Love”, intrarea sa la Eurovision Song Contest România din 2022.

Piesa „Insecure” este compusă de către Alex Parker, alături de Holy Moly, iar videoclipul piesei a fost filmat în Lisabona, Portugalia.

Alex Parker este un DJ, producător și compozitor român. Parker este cel mai bine cunoscut pentru că a devenit primul DJ care a cântat peste o turbină eoliană timp de peste 5 ore în timpul Festivalului Neversea din România în 2019. Parker a scris, produs și mixat peste 50 de melodii pentru artiști cunoscuți ai României, precum Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA, Voltaj.

A câștigat pentru prima dată notorietate internațională în 2016 cu single-ul său de debut, single-ul „Tropical Sun”, produs în Studiourile DeMoga. „Tropical Sun” a fost urmat de lansările sale din 2017, „Synchronize” cu Alexandra Stan și „Fix Your Heart” cu Misha Miller.

În 2021, Alex Parker a semnat un contract cu Universal Music România și a marcat începutul acestei colaborări cu piesa „Home Alone”, alături de Alexandra Stan. În 2022, Alex Parker și-a unit forțele cu Bastien și a participat la selecția națională a Eurovision Song Contest 2022, cu single-ul „All This Love”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook