9 martie 2022

West Coast

Trupa OneRepublic a lansat single-ul „West Coast”, cea de-a doua piesă extrasă de pe al șaselea album de studio al bandului, ce urmează să fie lansat. Track-ul „West Coast” poate fi considerat un imn dedicat Californei, ce evocă liniile melodice caracteristicele anilor 1960 care puteau fi auzite frecvent pe Coasta de Vest. Piesa a fost atât preferata trupei, cât și preferata fanilor, motiv pentru care aceasta a setat direcția muzicală al celui de-al șaselea material discografic nelansat al formației.



OneRepublic a început să lucreze la single-ul „West Coast” de când a fost produs albumul lansat în 2016, „Oh My My”, dar trupa a decis să păstreze această melodie pentru o dată ulterioară. O versiune anterioară a acestei piese a fost folosită și pentru hit-ul internațional al trupei U2 din vara anului 2017, „Summer of Love”.

În martie 2020, basistul Bret Kutzle a dezvăluit un mic fragment din „West Coast” în timpul live-ului de pe Instagram a lui Ryan Tedder, atunci când a fost preconizat că acest single urma să fie inclus pe cel de-al cincilea album al formației OneRepublic, „Human”.

Cu toate acestea, Ryan, solistul trupei, a declarat după lansarea piesei „Someday”:

Motivul pentru care nu am lansat încă „West Coast” este pentru că are o linie melodică unică, care este foarte diferită față de piesele OneRepublic cu care v-am obișnuit… Am decis să facem un întreg album care să se potrivească cu „West Coast” și la acel material discografic lucrăm deja de patru luni… „West Coast” este unul dintre single-urile cheie ale albumului ce urmează să fie lansat și încercăm ca toate celelalte piese să rezoneze cu „West Coast”, pentru că noi credem că acest cântec este extraordinar de bun.

De asemenea, single-ul „West Coast” vine însoțit și de un videoclip, care se mulează perfect pe mesajul piesei și pe vibe-ul anilor ’60 din California, surprinzându-i pe membrii trupei în peisaje caracteristice Coastei de Vest.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook