15 noiembrie 2021

Sunshine

OneRepublic a lansat o nouă melodie, „Sunshine”. Piesa apare în lungmetrajul „Clifford the Big Red Dog”, care descrie dragostea unei fete pentru un cățeluș pe nume Clifford, iubirea sa imensă făcându-l pe câine să crească la o dimensiune enormă.OneRepublic este formată din cântărețul/compozitorul și solistul Ryan Tedder, chitariștii Zach Filkins și Drew Brown, Brian Willett la clape, basistul și violoncelistul Brent Kutzle și bateristul Eddie Fisher. Trupa și-a lansat materialul de debut „Dreaming Out Loud” în 2007.

Lansarea a inclus single-ul „Apologize”, care a spulberat recordurile de vânzări digitale și de difuzari în întreaga lume și a primit o nominalizare la Grammy. Al doilea album al trupei, „Waking Up”, din 2009, a produs single-urile de succes „All the Right Moves”, „Secrets” și „Good Life”.

Albumul certificat cu platină, „Native”, a urmat în 2013, cu hitul numărul 1, „Counting Stars”. OneRepublic a lansat „Oh My My”, al patrulea album, în 2016. Cel mai recent album al OneRepublic, „Human”, a apărut pe 27 august 2021. Conține single-uri precum: „Somebody”, „Run”, „Somebody To Love”, „Wanted”, „Didn’t I” , „Better Days” și „Rescue Me”, care a fost certificat cu aur de RIAA.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook