15 noiembrie 2021

Sunshine

OneRepublic a lansat o nouă melodie, „Sunshine”. Piesa apare în lungmetrajul „Clifford the Big Red Dog”, care descrie dragostea unei fete pentru un cățeluș pe nume Clifford, iubirea sa imensă făcându-l pe câine să crească la o dimensiune enormă.OneRepublic este formată din cântărețul/compozitorul și solistul Ryan Tedder, chitariștii Zach Filkins și Drew Brown, Brian Willett la clape, basistul și violoncelistul Brent Kutzle și bateristul Eddie Fisher. Trupa și-a lansat materialul de debut „Dreaming Out Loud” în 2007.

Lansarea a inclus single-ul „Apologize”, care a spulberat recordurile de vânzări digitale și de difuzari în întreaga lume și a primit o nominalizare la Grammy. Al doilea album al trupei, „Waking Up”, din 2009, a produs single-urile de succes „All the Right Moves”, „Secrets” și „Good Life”.

Albumul certificat cu platină, „Native”, a urmat în 2013, cu hitul numărul 1, „Counting Stars”. OneRepublic a lansat „Oh My My”, al patrulea album, în 2016. Cel mai recent album al OneRepublic, „Human”, a apărut pe 27 august 2021. Conține single-uri precum: „Somebody”, „Run”, „Somebody To Love”, „Wanted”, „Didn’t I” , „Better Days” și „Rescue Me”, care a fost certificat cu aur de RIAA.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook