12 mai 2021

Run

Trupa OneRepublic a lansat piesa „Run”. Melodia este scrisă și produsă de Ryan Tedder, Brent Kutzle, Tyler Spry și John Nathaniel. „Run” urmează să apară pe următorul album, „Human”, alături de piesele lansate deja: „Rescue Me”, „Somebody To Love”, „Wanted”, „Didn’t I” și „Better Days”.



Noua melodie a fost lansată împreună cu videoclipul regizat de Tomás Whitmore. Trupa a susținut un concert pe 6 mai 2021, în cadrul The Today Show, unde a interpretat noua piesă.

OneRepublic a fost nominalizată de mai multe ori la premiile Grammy. Membrii trupei sunt: vocalistul Ryan Tedder, chitariștii Zach Filkins și Drew Brown, basistul Brent Kutzle și toboșarul Eddie Fisher.

Melodiile trupei au fost incluse atât pe coloanele sonore ale filmelor, cât si ale serialelor celebre. „Start Again”, împreună cu Logic, a apărut în serialul celor de la Netflix, „13 Reasons Why”, iar „Connection” într-o campanie a celor de Jeep. Piesele „Lose Somebody”, împreună cu Kygo, și „Wild Life” au putut fi ascultate în filmul Disney+, „Clouds”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook