6 iunie 2022

Top Gun: Maverick

A fost lansată coloană sonoră a filmului „Top Gun: Maverick”. Proiectul conține melodii de la Lady Gaga și OneRepublic, dar și piesele clasice de la Lorne Balfe, Harold Faltermeyer și Hans Zimmer.

La începutul lunii mai 2022, Lady Gaga a dezvăluit „Hold My Hand” ca fiind primul single care a fost lansat de pe coloana sonoră. Produs de Gaga și BloodPop© cu producție suplimentară de la Benjamin Rice. Billboard a declarat că Lady Gaga urcă cu „Hold My Hand”, iar Vanity Fair a elogiat piesa „o catapultează [Gaga] în cursa pentru Oscar de anul viitor”.

A urmat „I Ain’t Worried” al trupei nominalizate la Grammy, OneRepublic. Produs de Ryan Tedder, Brent Kutzle, Simon Oscroft și Tyler Spry, OneRepublic a interpretat „I Ain’t Worried” la The Tonight Show cu Jimmy Fallon.

Cu o combinație de clasice din filmul original, muzică nouă și partitură, albumul reflectă trecutul, prezentul și viitorul „Top Gun” simultan. Se mândrește cu momente instantanee, cum ar fi piesa tematică „Danger Zone” de la Kenny Loggins, în timp ce starul „Top Gun: Maverick”, Miles Teller, a înregistrat o redare live uluitoare a „Great Balls of Fire”, prezentată în film și inclusă în coloana sonoră. În plus, conține piese de partitură originale ale compozitorilor filmului – Lorne Balfe, Harold Faltermeyer și câștigătoarea premiului Oscar, Lady Gaga și multiplu câștigător al premiului Oscar, Hans Zimmer.

Producătorul Jerry Bruckheimer a adăugat:

Acest album continuă moștenirea muzicală pe care „Top Gun”-ul original a aprins-o în 1986. Suntem atât de încântați că Lady Gaga și OneRepublic își împrumută talentul artistic pentru a da o întorsătură modernă coloanei sonore deja legendare și îndrăgite.

Piesa „Hold My Hand” a fost scrisa special pentru film și este prezentata pe tot parcursul acestuia. De asemenea, marchează revenirea lui Gaga la scrierea și producerea muzicii originale pentru film, după succesul coloanei sonore „A Star is Born” din 2018.

Acțiunea îl prezintă Pete „Maverick” Mitchell (Tom Cruise) după mai bine de treizeci de ani de serviciu ca unul dintre cei mai buni aviatori ai marinei. Maverick este în locul perfect, încercând să-și întreacă limitele ca un pilot de testare și evitând avansarea în grad care l-ar fi pus la pământ. Când se trezește că antrenează un detașament de absolvenți Top Gun pentru o misiune specială pe care niciun pilot în viață nu a mai văzut-o, Maverick îl întâlnește pe Lt. Bradley Bradshaw (Miles Teller), indicativ de apel, „Rooster”, fiul regretatului prieten al lui Maverick și ofițer de interceptare radar Lt. Nick Bradshaw, alias „Goose”. Confruntându-se cu un viitor incert și confruntându-se cu fantomele trecutului său, Maverick este atras într-o confruntare cu propriile sale temeri, culminând cu o misiune care cere sacrificiul suprem de la cei care vor fi aleși.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook