17 octombrie 2018

Soundtrack-ul „A Star Is Born” debutează pe locul 1 în topul Billboard 200

Soundtrack-ul oficial „A Star Is Born” a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200, înregistrând peste 231,000 de stream-uri. Totodată, albumul „A Star Is Born”, lansat în colaborare cu Interscope Records, face ca Lady Gaga să devină artista cu cele mai multe albume numărul 1 din ultimii 10 ani. Acesta este al cincilea material consecutiv care debutează pe prima poziție în topurile internaționale.

Nu în ultimul rând, albumul „A Star Is Born” înregistrează și cele mai multe vânzări pentru prima săptămână de la lansare. Soundtrack-ul „A Star Is Born” a debutat pe locul 1 în topul UK 40 Albums Charts și se află pe locul 1 în topurile iTunes din peste 75 țări, incluzând Statele Unite.

Albumul, pe care publicația Rolling Stones l-a definit ca fiind „impenetrabil de perfect”, s-a lansat oficial pe 5 octombrie 2018, în aceeași zi în care a avut loc și premiera filmului. Albumul conține muzica interpretată și compusă de cei 2 protagoniști ai filmului: artista cu 6 premii Grammy, Lady Gaga, și regizorul „A Star Is Born”, nominalizat de 4 ori la Oscar, actorul Bradley Cooper.

Single-ul „Shallow”, interpretat de cei 2, Lady Gaga și Bradley Cooper, este în prezent pe locul 5 în topul Billboard Hot 100 și s-a menținut pe prima poziție în topul iTunes, încă din prima zi de când a fost lansat, pe 27 septembrie 2018. Piesa a fost scrisă de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando și Andrew Wyatt.
 
Albumul „A Star Is Born” conține 19 piese cu o mare varietate de genuri și stiluri de abordare, având grijă să includă și o serie de 15 dialoguri care marchează momente importante din film. Prin urmare, albumul „A Star Is Born” are puterea de a-și purta ascultătorii într-o călătorie romantică, arc peste cariera muzicală a celor 2 personaje principale ale filmului, Jackson Maine (interpretat de Bradley Cooper) și Ally (interpretată de Lady Gaga).

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook