11 noiembrie 2021

„Certified Lover Boy” – 5 săptămânI pe primul loc în topul albumelor din SUA

Drake revine pe primul loc în Billboard 200. Materialul „Certified Lover Boy” este pentru a 5-a săptămână pe primul loc în topul albumelor din SUA.

Proiectul a vândut 74.000 de copii în ultima săptămână, fiind cel mai achiziționat album Rap/Hip-Hop din 2021. Astfel, Drake i se alătură lui Eminem, ca singurii rapperi care lanseaza 3 abume, ce petrec minim 5 săptămâni pe primul loc în Billboard Top 200. Totodată, Drake egalează recordul stabilit de anteriorul său proiect, „Scorpion”, lansat în 2018. Dintre toate cele 10 albume ale artistului canadian, doar „Views”, din anul 2016, a reușit să se mențină mai mult pe primul loc, anume 13 săptămâni.

În plus, noul album semnat de Lana Del Rey, „Blue Banisters”, a debutat pe locul 8 în același top, marcând al 8-lea proiect ce intră în top 10 și al doilea din 2021.

Elton John a ajuns și el în top 10 cu noul album, „The Lockdown Sessions”. Artistul britanic a intrat într-un grup select, acumulând peste 21 de proiecte ce ajung în Top 10 Billboard 200, acesta înregistrând treisprezecee albume în anii ’70, două în anii ’90, unul în anii ’00, patru în anii ’10 și unul în această decadă.

Totodată, după lansarea albumului deluxe, „A Gangsta’s Pain”, „Moneybagg Yo” urcă 28 de locuri, ajungând pe locul 6 în această săptămână, după ce la începutul anului proiectul a reușit să se mențină pentru două săptămâni pe primul loc.

Top-ul Billboard 200 este un clasament al celor mai bine vândute albume din Statele Unite ale Americii, calculat pe baza mai multor indicatori (vânzări de album, stream-uri și descărcări de piese).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook