10 decembrie 2020

Blinding Lights

Pentru a celebra aniversarea de un an, The Weeknd și Rosalia fac echipă pentru remixul piesei „Blinding Lights”, track ce face parte de pe al patrulea album al artistului, „After Hours”. Duo-ul a lansat și un lyric video, cu imagini de la photo shooting-ul celor doi, regizat de Dylan Coughram.



„Blinding Lights” a primit certificatul RIAA Platinum în mai puțin de 4 luni de la lansare și a doborât numeroase recorduri de la lansarea sa, până în acest moment. Piesa deține cele mai multe săptămâni pe primiele 5 poziții ale topului Billboard Hot 100 (33 de săptămâni), dar și în primele 10 poziții (41 de săptmâni) și a petrecut 52 de săptămâni în topul Hot 100, primind premiul Billboard pentru „Top Hot 100 Song of 2020”.

De asemenea, „Blinding Lights” este cea mai ascultatĂ piesă de pe Spotify la nivel global, în 2020, și rămâne pe locul 1 pe radio în Top 40 – a șaptea săptămână – devenind cea mai longevivă piesă din istoria Top 10 – 39 de săptămâni și numărătoarea continuă.

„Blinding Lights” a fost numită piesa #1 Billboard R&B/Hip-Hop din 2020, piesa #1 Billboard Hot R&B din 2020 și a petrecut cel mai mult timp în top – 34 de săptămâni, piesa #1 Billboard R&B/Hip-Hop pentru vânzările digitale din 2020 și piesa #1 Billboard R&B pentru streaming-uri în 2020.

Monte Lipman CEO al Republic Records, spune:

În circumstanțe imaginabile, lansarea albumului lui The Weeknd, „After Hours” a avut un impact istoric la nivel mondial. „Blinding Lights” a câștigat respectul comunității muzicale din toată lumea și va rămâne pentru totdeauna ca una dintre cele mai importante piese ale acestei generații.

După ce a luat decizia să lanseze al patrulea album, „After Hours”, în timpul acestor momente de incertitudine în lume, materialul a debutat pe prima poziție a topului Billboard Top 200, unde a staționat patru săptămâni. După lansare, albumul a doborât recordul de streaming-uri, pentru un album R&B și a devenit cel mai ascultat album R&B din 2020.

De asemenea, a fost primul album care a stat pe prima poziție a topului Billboard 200 pentru patru săptămâni consecutiv, din 2018 până în prezent. The Weeknd devine primul artist care conduce, în același timp, topurile Billboard 200, Billboard Hot 100, Billboard Artist 100, Hot 100 Songwriter și Hot 100 Producers cu albumul „After Hours”.

„Blinding Lights” a dominat radioul în 2020 și a acumulat numeroase distincții. Piesa a devenit cea mai longevivă în Top 10 Mediabase din istorie, cel mai mult timp petrecut pe locul 1 în Top 40 în 2020 și cele mai multe săptămâni (20) pe locul 1 în topul Hot AC.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook