22 ianuarie 2021

Save Your Tears

După un 2020 plin de muzică nouă de la The Weeknd, artistul începe și 2021 în forță, cu un nou videoclip al piesei „Save Your Tears”, care „te ține cu sufletul la gură”, dar și cu o schimbare de „look”… neașteptată.



Piesa „Save Your Tears” este inclusă pe albumul „After Hours”, lansat de către The Weeknd în martie 2020, și de pe care artistul a mai extras track-uri precum „Blinding Lights”, „Too Late” sau „In Your Eyes”.

Videoclipul „Save Your Tears” este regizat de Cliqua și îl aduce pe The Weeknd într-un scenariu efervescent. În clip, The Weeknd poartă o versiune modificată a ținutei sale cu jacheta roșie, iar vânătăile de pe față au dispărut, iar personajul său a primit, aparent, o intervenție chirurgicală plastică ciudată.

The Weeknd a lansat pe 20 martie 2020 cel de-al patrulea material discografic din carieră, „After Hours”, album care include hiturile „Blinding Lights”, „Heartless” sau „After Hours”.

Albumul „After Hours” conține 14 melodii și este primul material al artistului care nu include nicio colaborare. Materialul este produs de către The Weeknd alături de o serie de producători precum Metro Boomin, Ricky Reed, Max Martin și mulți alții.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook