6 mai 2021

Save Your Tears

The Weeknd și Ariana Grande nu sunt la prima colaborare. După mega hitul „Love Me Harder” și recenta piesă, „Off The Table”, de pe albumul Arianei – „Positions”, cei doi artiști își surprind publicul din întreaga lume cu o nouă versiune a hitului lui The Weeknd – „Save Your Tears”.The Weeknd este cel mai difuzat artist R&B din 2021 și „After Hours” rămâne cel mai difuzat album R&B, continuând de la lansarea să la începutul anului 2020. El are cele 2 melodii în Top 5 cele mai transmise la nivel global, „Blinding Lights” și „Save Your Tears”. Ariana Grande este primul artist care a ocupat primele trei locuri Billboard Hot 100, de la The Beatles în 1964, cu hiturile „7 Rings”, „Break Up With Your Girlfriend, I’m Bored” și „Thank U, Next”. În 2020, ea a devenit primul și singurul artist care a debutat cu 5 single-uri pe locul 1, din istoria topurilor.

The Weeknd a lansat pe 20 martie 2020 cel de-al patrulea material discografic din carieră, „After Hours”, album care include hiturile „Blinding Lights”, „Heartless” sau „Save Your Tears”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook