30 octombrie 2020

Positions

Ariana Grande s-a ținut de multe surprize în luna octombrie 2020, iar acum aproape de finalul lunii, artista lansează albumul „Positions”, după ce în urmă cu câteva zile a surprins pe toată lumea cu single-ul omonim.



Al șaselea material discografic conține 14 melodii, dintre care trei sunt colaborări cu The Weeknd, Doja Cat si Ty Dolla Sign. Pe 23 octombrie 2020, Ariana Grande a lansat single-ul „Positions”, prima piesă lansată de pe album.

„Positions” este al patrulea album lansat în ultimii trei ani de către Ariana, după „Sweetener” (2018), „Thank U, Next” (2019) și varianta live pentru „Sweetener”.

La începutul anului 2020, Grande s-a alăturat lui Lady Gaga pentru piesa „Rain on Me”, piesă inclusă pe albumul „Chromatica”. Piesa a fost desemnată Cântecul anului, dar a primit și premiul pentru Cea mai bună colaborare și Cea mai bună cinematografie, în cadrul MTV Video Music Awards 2020. Tot în primăvara anului 2020, Ariana a colaborat cu Justin Bieber pentru piesa „Stuck With U”.

În plus, Ariana a colaborat pe partea de compoziție cu Blackpink și Selena Gomez pentru single-ul „Ice Cream” sau cu Normani pentru piesa de debut „Motivation”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook