21 august 2018

Sweetener

După ce a ținut o lume întreagă cu sufletul la gură, superstarul Ariana Grande lansează, în sfârșit, cel de-al patrulea album de studio, „Sweetener”. Albumul reunește și câteva dintre piesele lansate anterior – „No Tears Left To Cry”, „The Light Is Coming” (premiată cu disc de platină) și cel mai nou single al artistei, „God Is A Woman”.

De asemenea, Ariana Grande a interpretat piesa „God Is A Woman” în cadrul ceremoniei televizate MTV Video Music Awards din 20 august 2018, desfășurată la New York. Videoclipul acestui single vine în completarea muzicii puternic încărcate emoțional, gravitând în jurul ideii de femeie independentă și este regizat de celebrul Dave Meyers – premiat cu Grammy și responsabil pentru videoclipurile pieselor „The Light Is Coming” și „No Tears Left to Cry”.

Ariana Grande pregătește o surpriză de proporții fanilor săi – artista interpretează piese extrase de pe albumul „Sweetener” în cadrul unor sesiuni de spectacole restrânse, ce au avea loc în New York, Chicago și Los Angeles. Piesele alese pentru reprezentația din Chicago sunt disponibile publicului larg spre sfârșitul lunii, pe Instagram TV-ul Arianei Grande.

Datorită vocii sale puternice și al farmecului personal, Ariana Grande a devenit una dintre cele mai importante prezențe din peisajul muzicii pop. Încă de la debutul său din 2013, odată cu albumul „Yours Truly”, Ariana Grande și-a făcut simțită prezența în lumea muzicii internaționale datorită amestecului inedit dintre genurile pop, R&B, soul și electronic.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook