16 iulie 2018

God Is a Woman

Ariana Grande a lansat „God Is a Woman”, al doilea single extras de pe cel de-al patrulea album de studio, „Sweetener”. Piesa este produsă de ILYA în studiourile MXM și scrisă de Ariana, Max Martin, Savan Kotecha, Rickard Göransson și ILYA. În completarea muzicii puternic încărcate motivațional, Ariana face public și un material video excepțional, regizat chiar de Dave Meyers – premiat cu Grammy și responsabil și pentru videoclipurile pieselor „The Light Is Coming” și „No Tears Left to Cry”.



Datorită vocii sale puternice și a farmecului personal, Ariana Grande a devenit una dintre cele mai importante prezențe din peisajul muzicii pop. La vârsta de doar 24 de ani, a reușit să revoluționeze industria muzicii pop – cu trei albume de studio premiate cu disc de platină, 4 nominalizări la Premiile Grammy și 8 hit-uri în Billboard Hot 100 – fiind prima artistă din istorie care are single-uri de pe toate albumele în topul Billboard Hot 100.

Single-ul „No Tears Left To Cry”, lansat de artistă în luna aprilie 2018, a debutat pe prima poziție în topurile iTunes din 88 de țări, deschizând noi drumuri pentru albumul „Sweetener”, a cărui lansare este programată pentru 17 august 2018.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook