16 septembrie 2019

Don’t Call Me Angel

Mai sunt două luni până la premiera fenomenului cinematografic „Charlie’s Angels” („Îngerii lui Charlie”) care, pentru prima dată, este regizat de către o femeie – Elizabeth Banks și pentru care s-a lansat piesa „Don’t Call Me Angel”, colaborarea incendiară dintre cele mai în vogă artiste ale momentului: Ariana Grande, Miley Cyrus și Lana del Rey. Pentru ca această surpriză să fie una completă, piesa a venit însoțită de un material video incendiar.



Soundtrack-ul filmului este lansat pe 1 noiembrie 2019 și este co-produs de Ariana Grande, în colaborare cu Kotecha și Scooter Braun.

Elizabeth Banks declară:

Să lansez filmul împreună cu un imn puternic și feminin, condus de o voce puternică a reprezentat un aspect important al viziunii mele. Dar ce să mai zic în momentul în care pentru coloana sonoră a filmului „Charlie’s Angels”, au contribuit trei dintre cele mai mari voci ale industriei muzicale?! Ceea ce Ariana, Miley și Lana au livrat mi-a întrecut orice așteptare. Piesa lor rezonează cu oricine, are însemnătate și este foarte puternică.

Track-ul „Don’t Call Me Angel” („Charlie’s Angels”) este scris de către Ariana Grande, Miley Cyrus, Lana Del Rey, Max Martin, Savan Kotecha, Ilya Salmanzadeh, Alma-Sofia Miettinen și produs de Max Martin & ILYA. Piesa a fost integrată în trailer-ul filmului, stârnind nerăbdarea și un val de speculații în rândul fanilor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook