5 august 2019

Call Me

Deeperise, unul dintre cele mai răsunătoare nume ale industriei muzicale din Turcia, colaborează din nou cu Jabbar și lansează un single a cărui linie melodică viscerală nu ne poate lăsa impasibili. Piesa este disponibilă în două variante (engleză și turcă) – „Call Me” („Uzun Uzun”).Cu un sunet fluid, liniștitor, impregnat pe alocuri cu delicate influențe orientale și vocea pătrunzătoare a lui Jabbar, „Call Me” este un single ce redă întocmai expresia și spiritul verii.


În anul 2017, Deeperise și Jabbar au luat cu asalt toate clasamentele muzicale și au deschis noi orizonturi către muzica electronică turcească, revoluționând prin ritmul relaxant și liniștitor, regăsit în primul lor single, „Move On” („Raf”).

În 2019, cei doi artiști colaborează din nou pentru piesa „Call Me”, care se bucură și de un videoclip inovator, realizat de Emre Küçükosman.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook