29 decembrie 2021

Sweet Talker

Years & Years lansează o nouă melodie, „Sweet Talker”, care se regăsește pe următorul material discografic. Discul intitulat „Night Call” apare pe 7 ianuarie 2022. În același timp, Years & Years anunță și un show electric și extravagant, de Revelion, alături de BBC One. Pe scenă se alătură mulți invitați speciali, printre care Kylie Minogue și Pet Shop Boys.Olly a declarat:

Nu-mi vine să cred că BBC mă lasă să mă distrez și să petrec cu marele public britanic în ajunul Anului Nou!!! Sunt atât de entuziasmat!! Mă simt extrem de privilegiat să aduc noul an pentru toți și promit că va fi o experiență extrem de distractivă și de neuitat! Voi interpreta toate piesele cunoscute și voi colabora cu niște invitați speciali emblematici, vă puteți aștepta la coregrafii, lumini, ținute și multă bucurie!

Pentru noul single, „Sweet Talker”, Olly (Years & Years) colaborează cu giganții muzicii dance, Galantis, cei care au setat noi standarde muzicii dance încă din 2009.

Cel de-al treilea album al Years & Years, „Night Call” a fost anunțat odată cu lansarea single-ului „Crave”, care a venit însoțit de un videoclip în care apar și membrii serialului „It’s A Sin”.

Totodată, recent Olly a făcut echipa cu Kylie Minogue pentru single-ul „Second To Midgnight”, piesă care apare pe albumul lui Kylie, dar care apare și pe versiunea deluxe a albumului „Night Call”.

De la opera să de artă iconică până la soundul său euforic, „Night Call” este un nou capitol palpitant pentru Years & Years. De-a lungul timpului, Olly Alexander își folosește platforma pentru a depăși granițele superstarului mainstream, cu un sunet inspirat de Sylvester, precum este lumea pregătită de club din French House. În centrul tuturor se află acea sirenă-muza: o icoană frumoasă care ademenește bărbații la moarte, pe un album despre cei care caută dragoste (sau un iubit), dar în cele din urmă își găsesc puterea în ei înșiși.

Întruchiparea noii perspective într-un personaj – ca Ritchie în „It’s A Sin” – a influențat, de asemenea, profund compoziția lui Olly, cântece care estompează granița dintre fantezie și realitate, dar sunt legate între ele prin explorările vieții queer.

Ca parte a Years & Years, Olly Alexander a devenit una dintre cele mai inovatoare vedete pop din lume. De-a lungul a două albume de mare succes până în prezent, cântărețul, actorul si fashion icon-ul a câștigat 5 nominalizări la premiile Brit. Pe parcurs, Olly a devenit, de asemenea, o voce neînfricată în discuții importante despre sănătatea mintală și problemele care afectează comunitatea LGBTQ+.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook