17 noiembrie 2021

Crave

Years & Years lansează single-ul „Crave” şi anunţă data lansării noului album, „Night Call”, care este 7 ianuarie 2022.Olly dezvăluie o piesă extrasă de pe album, plină de energie, intitulată „Crave”, împreună cu videoclipul oficial, în care apar câțiva dintre membrii show-ului „It’s A Sin” (Omari Douglas, Nathaniel Hall, David Carlisle), precum și Munroe Bergdof.

Show-ul, care a doborat recordurile, a câștigat premiul Best New Drama în cadrul decernării premiilor National Television Awards la începutul lunii septembrie 2021, continuând astfel un an fenomenal pentru Olly (care a lansat single-ul „Starstruck”, cât și o nouă versiune a acestuia împreună cu Kylie Minogue, și care a interpretat împreună cu Elton John piesa lor, „It’s A Sin”, la BRIT Awards).

„Crave” este o piesă de dans îndrăzneață despre acceptarea submisiunii până în punctul în care devine o rutină despre care Olly spune:

Este un mod jucăuș de a incapsula energia sexuală tulburată pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Am fost dominat de relații toxice și am simțit că ar fi interesant să răstorn situația.

Piesa poate fi considerată un sneak peek kinky si riscant, iar Olly Alexander își folosește platformele pentru a sifda granițele mainstream ale celebrității.

Începând de la artwork-ul remarcabil, până la sunetul euforic și întinerit, „Night Call” este un nou capitol palpitant pentru Years & Years.

Inspirat de artiști precum Sylvester și French House, în centrul albumului se află o „muză sirenă”, o frumoasă figură care îi atrage pe bărbați către moarte, acest album este parțial despre căutarea unei iubiri (sau a unui iubit), focusându-se pe găsirea puterii în interiorul tău.

Întruchipând noua perspectivă a unui personaj – precum Richie în „It’s A Sin” – care a influențat foarte mult și stilul de scris a lui Olly, cu piese care estompează granița între realitate si fantezie, dar care au în comun explorarea vieții queer.

Hedonistic și evazionist, „Night Call” surprinde bucuria și anticiparea de dinainte de a ieși în oraș, în special pentru că, spune Olly,:

Am scris dintr-un spațiu fantastic, prins între aceiași patru pereți. Am vrut să găsesc cât mai multă plăcere posibilă în muzică.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook