8 iunie 2020

Dance, Dance, Dance

Piesa „Dance, Dance, Dance” este prima piesă extrasă de pe albumul de debut al artistei, ce urmeaza să fie lansat. Împreună cu piesa, artista norvegiană Astrid S lansează și un super videoclip.



Infuzat cu influențe retro și vocea recognoscibilă a lui Astrid, „Dance, Dance, Dance” este o primă imagine a mult așteptalului său prim album.

Astrid S declară:

„Dance, Dance, Dance” este prima piesă de pe albumul meu de debut. Am scris-o într-o perioadă în care puneam la îndoială tot ce făceam și mă distanțam de prieteni și familie. Probabil aș fi putut să evit aceste emoții dacă aș fi vorbit cu un prieten despre asta, dar sunt fericită că nu am făcut-o pentru că altfel nu aș fi scris acest cântec. Sunt foarte entuziasmată să ascultați piesa și sper că vă va face să vreți să faceți greșeli, să vă sunați un prieten, să îi spuneți că aveți o zi proastă și că aveți nevoie de o băutură sau, pur și simplu, să vă ridicați și să dansați.

Videoclipul piesei „Dance, Dance, Dance” a fost filmat în Norvegia și este co-regizat de Astrid, împreună cu Michael Ray Angeles, Vera Cruz și Mathias Thue. Materialul video a fost creat și de Astrid, iar conceptul constă într-o conversație între artistă îi o prietenă despre cum ar arăta videoclipul perfect. Acesta începe cu Astrid și actrița și influencerul Thea Sofie Loch Næss visând la videoclipul în care mai apoi se regăsesc, alăturat cu imagini din imaginația lui Astrid – de la dans sub apă, la o mașină disco.

În ultimii trei ani, Astrid S a crescut de la o comoară națională în Norvegia la un artist pop cunoscut și iubit la nivel internațional. După ce a lansat patru EP-uri, a ajuns la peste un milliard și jumătate de stream-uri, a câștigat un Grammy norvegian, a avut numeroase show-uri sold out în SUA, Europa și Australia, a susținut turnee alături de Years & Years și Zara Larson și a colaborat cu artiști ca Shawn Mendes și JP Cooper, tânăra artistă este, în sfârșit, pregătită pentru lansarea albumului său de debut.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook