8 octombrie 2021

Dead Can Dance în concert la Arenele Romane

Renumitul grup australian Dead Can Dance cântă în România pe 16 mai 2022 la Arenele Romane din București, în aer liber.Dead Can Dance au anunțat că se reîntorc pe scenele din Europa pornind un turneu ce se numește „Europa – 2022”. Turneul îi readuce pe Brendan Perry și pe Lisa Gerrard alături de formația lor în Europa, la 3 ani după turneul european sold out din 2019, tunreu care promova ultimul album de studio al formației Dionysus.

Formația interpretează piese de pe întreaga discografie lansată în decursul a celor trei decenii de carieră, incluzând piese clasice de pe „The Serpent’s Egg”, „Aion” și „Into The Labyrinth”, dar nu numai.

Trupa a declarat:

Abia așteptam să ne întoarcem în turneu în Europa în aprilie, mai și iunie 2022. La fel ca tuturor, ne-a fost dor să cântăm live și abia așteptăm să ne reîntoarcem pe scenă să cântăm pentru voi anul viitor în niște locații fantastice, atunci când va fi în siguranță să facem asta.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook