10 noiembrie 2021

Concert Pet Shop Boys la București

Pet Shop Boys cântă la București pe 4 iulie 2022 la Arenele Romane.Pet Shop Boys se întorc la București după 14 ani în cadrul turneului mondial „The Greates Hits Live”. Pet Shop Boys este unul dintre cele mai de succes duo-uri din istoria muzicală a Marii Britanii cu peste 22 de singles în Top 10 UK și patru numărul unu: „West End Girls”, „It’s A Sin”, „Always on My Mind” și „Heart”.

În cadrul showurilor lor live din ultimii 30 de ani, Pet Shop Boys au creat un stil foarte influent numit „pop musical teatre”.

The Independent au scris despre cel mai recent turneu al trupei: „cariera lor a arătat că muzica pop și arta de calitate pot coexista și pot în același timp să atingă forme muzicale superioare”, iar Daily Telegraph au adaugat faptul că: „showul lor live combină cultura de calitate, clubbingul, teatrul și cinematografia, dar și satira politică alături de un show extraordinar de lasere”, încheind cu The Times și cu catalogarea show-ului live al trupei ca fiind spectacolul anului și acordându-i 5 stele.

Evenimentul respectă normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook